O mămică din Caransebeș s-a ales cu dosar penal pentru că și-a bruscat copilul, provocându-i o rană la nivelul frunții

Modificări legislative privind arestul la domiciliu

Ieri, 5 septembrie la ora 22:40 Poliția municipiului Caransebeș a fost sesizată despre faptul că o femeie, într-un moment de furie, și-a bruscat copilul de 4 ani, pe topogan, într-un parc din municipiu, provocând acestuia o rană la nivelul frunții.

Minorul a fost transportat cu Ambulanța la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Femeia, în vârstă de 30 de ani, bănuită de comiterea faptei, a fost internată involuntar la o secție de specialitate a spitalului, pentru a i se acordă îngrijiri specifice.

„De asemenea, polițiști de la Poliția municipiului Caransebeș au informat de urgență reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin care au dispus măsura plasamentului în regim de urgență a celor 3 copii minori ai femeii, de 1, 4 și 14 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și rele tratamente aplicate minorului, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș„, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts