Incendiu la TMK ARTROM Reșița

oala de otel, combinat, tmk

Un incident deosebit de periculos a avut loc în această seară la fabrica TMK ARTROM din Reșița, unde o oală de oțel spartă a declanșat un incendiu. Pompierii din cadrul Detasamentului de Pompieri Resita au fost chemați în mod urgent pentru a interveni și a gestiona situația.

Incidentul a avut loc în incinta TMK ARTROM, unde o oală conținând oțel topit s-a spart, rezultând scurgerea metalului incandescent pe o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați. Într-un astfel de mediu industrial, riscul de propagare rapidă a incendiului și de deteriorare a echipamentelor era iminent.

Echipajele de intervenție au reușit să localizeze rapid incendiul, împiedicându-l să se răspândească și să provoace daune semnificative. După câteva ore de eforturi susținute, incendiul a fost complet stins.

Un aspect îmbucurător în această situație delicată este că nu s-au înregistrat victime. Echipajele de pompieri au reușit să evacueze personalul din zonă înainte ca incendiul să se intensifice, asigurând astfel siguranța tuturor angajaților.

Autoritățile competente vor iniția o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale acestui incident și pentru a preveni repetarea unor situații similare în viitor. Siguranța angajaților și a mediului înconjurător rămâne o prioritate în astfel de medii industriale.