Incendiu la un apartament din Reșița

Azi-dimineață, în jurul orei 04:34, s-a produs un incendiu la un apartament din municipiul Reșița, pe str. Traian Lalescu.

A intervenit de urgență Detașamentul de Pompieri Reșița cu două echipaje de pompieri și două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Incendiul care se manifesta cu flacără și degajare mare de fum, datorită aprinderii articolelor de papetărie care se aflau depozitate în apartamentul de la parterul blocului, a fost localizat rapid și lichidat în jurul orei 05.30.

Au ars bunurile din bucătăria apartamentului (centrală termică, frigider, aragaz, mobilier) și a fost afectat de incendiu restul apartamentului, fiind distruse de incendiu bunuri în valoare de aproximativ 20.000 lei. Nu au fost înregistrate victime, nici persoane evacuate, bunurile salvate fiind în valoare de aproximativ 100.000 lei. Cauza probabilă a incendiului fiind un scurtcircuit la instalația electrică a apartamentului, datorită unei prize defecte”, declară Adrian Manofu, purtătorul de cuvânt al ISU Caraș-Severin.

Facebook Comments