Începe dezinsecția țânțarilor în municipiul Reșița!

Primăria Municipiului Reșița în colaborare cu SC DD CHIM SRL anunță că, în perioada 08 – 11.07.2020, intervalul orar 22:00 – 05:00 se vor desfășura lucrări de DEZINSECȚIE țânțari și larve țânțari pe raza administrativ – teritorială a municipiului Reșița. În cazul condițiilor meteo nefavorabile termenul de executare a lucrărilor va fi prelungit.

Substanțele utilizate în cadrul lucrărilor de dezinsecție sunt EXIT 100 EC și Dimilin 25WP. Acestea sunt avizate de Ministerul Sănătății și nu pun în pericol populația și animalele.

Persoanele cu probleme respiratorii sau cardiace, precum și copiii sunt rugați să nu intre în raza directă de acțiune a echipamentelor de pulverizat.

De asemenea, rugăm apicultorii să ia toate măsurile pentru protejarea albinelor în intervalul de desfășurare a tratamentelor, astfel încât să se prevină apariția unor eventuale intoxicații.

Pentru informații suplimentare vă puteți adresa Serviciului Gospodărie Urbană, din cadrul Primăriei Municipiului Reșita la numerele de telefon 0255/211692 interior 173, 0255/210258 sau prin e-mail mediu@primariaresita.ro.

Facebook Comments

Reclama ta aici