Incident la Grădinari: Tânărul din Ticvaniu Mare, depistat cu un permis posibil fals

Trafic blocat pe DN6, în jurul localității Teregova. Un șofer a pierdut controlul volanului

Într-un incident desfășurat ieri, pe DJ 581, în localitatea Grădinari, un tânăr de 23 de ani din Ticvaniu Mare a fost oprit în trafic de către polițiștii de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița. Motivul: prezentarea unui permis de conducere care ridică semne de întrebare.

La prima vedere, documentul prezentat avea însemnele autorităților poloneze. Cu toate acestea, o analiză atentă a relevat lipsa elementelor de conformitate specifice unui permis autentic. În plus, s-a constatat că tânărul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conștienți de seriozitatea situației, polițiștii au ridicat documentul în vederea continuării cercetărilor. În prezent, se desfășoară investigații pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul de către o persoană fără permis, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Dosarul penal întocmit aduce acuzații serioase asupra tânărului, care acum se confruntă cu consecințele acțiunilor sale. Este important de subliniat că, în conformitate cu prevederile Codului de procedură penală, acesta beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale, inclusiv prezumția de nevinovăție.