Search
Close this search box.

Întrerupere programată de energie electrică la Poliția Locală și Serviciul de Evidență a Persoanelor din Reșița

Întrerupere programată de energie electrică la Poliția Locală și Serviciul de Evidență a Persoanelor din Reșița

E-Distribuție Banat a anunțat că, în vederea efectuării unor lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție, va întrerupe alimentarea cu energie electrică a clădirii în care își desfășoară activitatea Direcția Poliția Locală Reșița și Serviciul Public Comunitar de Evidență a Persoanelor.

Astfel, cetățenii trebuie să fie pregătiți pentru restrângerea activităților acestor instituții în data de 12 iunie 2024, între orele 10.00 și 15.00. Pe parcursul acestui interval, sesizările vor fi preluate personal la sediul instituțiilor situat pe Bulevardul A. I. Cuza nr. 39, Reșița.

În ciuda acestei întreruperi, Direcția Poliția Locală Reșița a luat măsuri pentru a asigura continuitatea în preluarea problemelor cetățenilor. Astfel, a fost pus la dispoziție un număr de telefon dedicat – 0730615815, la care locuitorii pot raporta diverse probleme. Autoritățile locale asigură că toate sesizările vor fi înregistrate și se va acționa cu promptitudine pentru rezolvarea lor.

Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această întrerupere și vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată în comunicatul emis de E-Distribuție Banat.

Această modernizare este esențială pentru îmbunătățirea calității serviciilor de distribuție a energiei electrice și pentru asigurarea unei rețele mai fiabile pe termen lung. E-Distribuție Banat își propune să minimizeze impactul asupra locuitorilor și să finalizeze lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe informații și actualizări, cetățenii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale și să contacteze numerele de telefon puse la dispoziție de instituțiile implicate.