JOS PSD în Caraș-Severin! DUNCA către USR PLUS: „Să găsim înțelepciunea leilor care fac front comun împotriva hienei prăduitoare, cocoșată de cât a furat!”

JOS PSD în Caraș-Severin! DUNCA către USR PLUS: „Să găsim înțelepciunea leilor care fac front comun împotriva hienei prăduitoare, cocoșată de cât a furat!”

Din postura de candidat liberal la președinția Consiliului Județean Caraș-Severin, cunoscutul om de afaceri Romeo Dunca dă încă o dovadă de pragmatism. Identificând ca prioritate numărul 1 pentru binele județului Caraș-Severin înlăturarea majorității PSD – Pro România din Consiliul Județean, Dunca propune Alianței USR PLUS să își asume acest obiectiv. Și, în consecință, să accepte o ofertă de nerefuzat! 

Liberalul Romeo Dunca arată, înainte de toate, că el nu se ferește să popularizeze semnalele de alarmă trase de alte partide cu privire la modul neprofesionist sau chiar penal în care este managerizată administrația publică județeană din Caraș-Severin, aflată sub controlul PSD – Pro România.

„În coada clasamentelor la realizări. Și în fruntea celor ce împart lucrări firmelor de casă”

„Zilele trecute am distribuit o postare ce aparținea candidatului Alianței USR PLUS (referitoare la un drum județean arătând jalnic la nicio lună de când a fost reparat de Consiliul Județean Caraș-Severin, n.r.). Tema e actuală și trebuie să recunoaștem meritul tuturor ce pot îmbunătăți prin critici pertinente viața cărășenilor. Părerea mea e că astăzi pericolul major, cel puțin la Caraș-Severin, este PSD-ul cu toți verișorii lui și aliații acestuia care împreună au menținut județul în starea preluată de la răposatul Frunzăverde, adică în coada tuturor clasamentelor la realizări. Și în fruntea celor ce împart lucrări firmelor de casă”, scrie Romeo Dunca pe pagina sa de Facebook.

Alianța USR PLUS este un partid de dreapta și are oameni, subliniază liberalul, „cu totul alte orientări decât emanațiile vechilor comuniști păstoriți de eternul tătuc Iliescu. Sau de nepotul mătușii Tamara ori de colegul de breaslă al procurorului Panait luat de curent de la etaj într-o după-amiază toridă”.

„Pentru a scăpa definitiv de ciuma roșie în județ!”

În consecință, Romeo Dunca trage o concluzie de bun-simț, subliniind că „e necesar și patriotic să unim forțele celor care doresc să facă ceva pentru țară și popor. Nu doar la Caraș-Seveerin. E nevoie de o astfel de alianță și pe plan național. La fel cum se impune înțelepciune și renunțare a unuia în favoarea celuilalt acolo unde sondajele arată clar diferență netă între candidații celor două formațiuni, PNL și Alianță USR PLUS. Așa cum de altfel ne recomanda la ultima ședință de Birou Județean de partid și dl Ministru Vela, arătând exemplul de la Primăria București. De neînțelegeri și încăpățânare fără suport electoral nu pot să profite decât cei care au fost și până acum și au arătat tot ce știu”.

Din acest motiv, pentru a putea fi maximizate șansele înlăturării aliaților PSD – Pro România din fruntea Consiliului Județean, dezvăluie Romeo Dunca, echipa aflată la conducerea executivă a PNL Caraș-Severin a comandat un sondaj de opinie unei firme de renume național, care va arăta la finalul săptămânii viitoare ce își dorește electoratul din județul nostru. „Sper și rog pe această cale pe cei din Alianța USR PLUS să găsim înțelepciunea leilor care fac front comun atunci când hiena prăduitoare cocoșată de cât a furat dă semne de slăbiciune și să ne unim pentru a o strânge de gât. E util și recomandat pentru a scăpa definitiv de ciuma roșie în județ!”, își încheia Romeo Dunca oferta. Rămâne să vedem dacă Alianța USR PLUS Caraș-Severin ia în calcul propunerea venită dinspre PNL Caraș-Severin, prin intermediul candidatului liberal la președinția Consiliului Județean.

Sursa: resita.ro