Mandat de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiuni rutiere, pus în aplicare de polițiști la Caransebeș

Polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui bărbat din Teregova, condamnat la pedeapsa de 1an și 7 luni de detenție pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Cel în cauză a fost depistat de polițiști în data de 17.10.2019, la ora 21.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Teregova, deși avea dreptul de a conduce autovehicule, suspendat și avariind două autoturisme parcate pe marginea drumului.

”În urma testării cu aparatul etilotest a barbatului, a rezultat că avea o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând prelevarea de mostre biologice, după ce a fost condus de polițiști la spital. Polițiștii și procurorii au continuat cercetările în acest caz, în cadrul unui dosar penal, iar la finalizarea cercetărilor bărbatul a fost trimis în judecată, instanța de judecată dispunând condamnarea acestuia. Bărbatul a fost transportat la Penitenciarul Timișoara în vederea executării pedepsei”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al polițiștilor cărășeni.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy