Material lemnos în valoare de peste 6.000 de lei, confiscat la Oțelu Roșu

Ieri, 28 iulie, polițiști de la Serviciul de Ordine Publică Caraș-Severin – Compartimentul Combaterea Delictelor Silvice au depistat pe un drum forestier din zona Oțelu Roșu, un ansamblu de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă, condus de un bărbat de 52 de ani, angajat la o societate comercială de profil din zonă, care transporta 33.52 mc. lemn rotund rășinoase, fără a deține documente legale pentru materialul lemnos transportat.

Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de aproximativ 6.268 de lei a fost ridicată în vederea confiscării și predată în custodie organelor silvice.

“De asemenea, societatea comercială în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă de 5.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor legale. Polițiștii cărășeni desfășoară în permanență astfel de activități de prevenire și combatere a ilegalităților silvice pe raza județului, în colaborare cu reprezentanții celorlalte instituții cu atribuții în domeniu”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Facebook Comments

Reclama ta aici