Maxagro – calitate și performanță în construcții

Maxagro – calitate și performanță în construcții

 

Grupul Maxagro, lider pe piața de vest a construcțiilor, a ajuns acum, în al 30-lea an de la înființare, să exceleze prin calitatea lucrărilor și serviciilor prestate.

 

Investițiile făcute de-a lungul anilor în dezvoltarea companiei deținute de familia Zifceak nu puteau să nu aducă și rezultate pe măsură. Având stații de betoane în Sânandrei și Bocșa, stații de asfalt în Gătaia și iarăși în Bocșa, precum și o flotă de camioane și utilaje de construcții de ultimă generație, de peste 10 milioane de euro, Maxagro a ajuns să aibă un portofoliu important de drumuri reabilitate și modernizate în Caraș-Severin și Timiș.

 

Totodată, grupul Maxagro se poziționează în elita agrobusinessului românesc, odată ce a creat un sistem performant ce susține substanțial agricultura din țara noastră, cu: peste 15.000 de hectare cultivate în vestul țării – culturi performante de grâu, rapiţă și porumb; flotă proprie de utilaje agricole pentru prelucrarea terenurilor; capacitate de depozitare de peste 40.000 de tone în hale și în zece silozuri moderne, construite la cele mai înalte standarde ale pieței pentru stocarea cerealelor; fermă de 2.500 de vaci Holstein pentru lapte.

 

CITEȘTE ȘI: Maxagro repară drumurile din Caraș-Severin cu utilaje de ultimă generație. Cel mai performant finisor din lume, în acțiune pe DN 6!

 

În an aniversar, reprezentanții companiei au dezvăluit că „Grupul Maxagro își propune să fie lider pe piața de vest a țării atât în agricultură, cât și în construcții. Renumele grupului Maxagro are o tradiție de 30 ani care s-a construit cu multă muncă, dedicare și profesionalism, cu o echipă solidă, creată în timp, fiind devotată unei afaceri de familie sănătoase, gândită și dezvoltată pe termen lung. Considerăm că prin fiecare activitate întreprinsă, construim tradiție și profesionalism, oferind sustenabilitate pentru generațiile viitoare”.

 

Odată împlinite trei decenii de activitate sub semnul reușitelor care au dus la excelență în antreprenoriat, compania a decis ca din acest an să se implice public în campanii de responsabilitate socială, după ce de-a lungul timpului a susținut în mod constant activități sportive, culturale și sociale. Astfel, Maxagro susține, pe parcursul acestui an, activitatea Asociației Acasă în Banat – asociație care derulează, în Caraș-Severin și Timiș, proiecte în cadrul cărora, cu ajutorul sponsorilor și voluntarilor, renovează case și mori de apă și oferă sprijin oamenilor aflați în dificultate. Suportul financiar al Maxagro se concretizează în virarea către „Acasă în Banat” a 10% din profitul lunar obținut de stația de betoane de la Bocșa.

 

Dar principalul motor al performanței Maxagro îl reprezintă capitalul uman. Grație profesionalismului celor peste 300 de angajați, compania continuă să se dezvolte… și să facă noi angajări. În prezent, bunăoară, Maxagro are disponibile 10 posturi de șoferi profesioniști pentru autocamion cu benă, pe zona Gătaia-Bocșa-Reșița. Persoanele interesate să facă parte dintr-o echipă performantă pot obține informații suplimentare la numărul de telefon 0755056099.