Moldova Nouă sprijină inițiativa părintelui Mihai Ciucur pentru taberele „În Inima Satului”

Moldova Nouă sprijină inițiativa părintelui Mihai Ciucur pentru taberele „În Inima Satului”

Într-un gest concret de sprijinire a educației și implicare activă în dezvoltarea comunității, primarul orașului Moldova Nouă, Ion Chisălită, susține cu entuziasm proiectul „Împreună pentru copiii noștri”, inițiat de părintele Mihai Ciucur. Acest program înseamnă organizarea de tabere comunitare sub denumirea „Tabăra din Inima Satului”, oferind copiilor oportunitatea de a învăța și a se conecta cu valorile tradiționale într-un mediu prietenos.

Recenta excursie la insula Ostrov a marcat încheierea unei tabere din cadrul programului „Împreună pentru copiii noștri”. Cu o atmosferă de bucurie și învățare, copiii au avut o experiență unică explorând natura și frumusețile de pe Dunăre. Sub îndrumarea părintelui Mihai Ciucur și cu sprijinul primăriei Moldova Nouă, Centrului de Informare Turistică Moldova Nouă și a rangerilor de la Parcul Natural Porțile de Fier, copiii au avut șansa de a se apropia de mediul înconjurător și de a se conecta cu valorile autentice.

Primarul Ion Chisălită a evidențiat importanța inițiativelor care încurajează educația și dezvoltarea armonioasă a copiilor. „Suntem mândri să sprijinim inițiativa părintelui Mihai Ciucur și să contribuim la creșterea nivelului de cunoaștere și conștientizare a copiilor noștri. Taberele din cadrul proiectului „Împreună pentru copiii noștri” oferă oportunități neprețuite pentru învățare, dezvoltare personală și descoperirea valorilor noastre autentice.

Părintele Mihai Ciucur a subliniat rolul esențial al sprijinului din partea primăriei și a altor entități locale în realizarea acestor tabere comunitare. „Excursia de pe Dunăre a fost o experiență minunată pentru copii, iar sprijinul oferit de primărie și alte organizații ne-a permis să oferim acestor tineri o experiență educativă și spirituală memorabilă. Împreună, putem construi un viitor mai luminos pentru copiii noștri și pentru comunitatea noastră.

Inițiativa „Împreună pentru copiii noștri” nu doar sprijină educația și valorile tradiționale, dar și consolidează legăturile dintre copii, comunitate și natură. Prin astfel de eforturi, orașul Moldova Nouă devine un exemplu de implicare activă în dezvoltarea holistică a tinerilor și în promovarea unui mediu în care educația și valorile autentice sunt susținute și încurajate.