Un nou început pentru cățelușii fără stăpân: Târgul de adopții din Moldova Nouă

Un nou început pentru cățelușii fără stăpân: Târgul de adopții din Moldova Nouă

Într-o mișcare măreață spre a oferi o a doua șansă vieții pentru cățelușii fără stăpân din Moldova Nouă, Primăria orașului, prin intermediul Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără stăpân, pregătește un eveniment special care va topi inimile iubitorilor de animale. Un târg de adopții, dedicat în mod exclusiv acestor prieteni necuvântători, va avea loc în această săptămână, miercuri și joi, 23 și 24 august 2023, între orele 10:00 și 13:00, în incinta adăpostului public din zona Vărad.

Oamenii din Moldova Nouă și nu numai, sunt invitați să-și deschidă inimile și să împărtășească dragostea și căldura căminului lor cu acești patrupede nevinovați. Cu 80 de cățeluși adăpostiți în prezent în zona Vărad, această ocazie oferă oportunitatea perfectă pentru cei care caută un nou membru în familie sau un prieten devotat pentru a face o schimbare pozitivă în viața unui câine fără stăpân.

Pentru potențialii stăpâni, acest târg de adopții este o ocazie unică, deoarece toate procedurile esențiale legate de sănătatea și bunăstarea animalelor sunt deja asigurate de către personalul specializat al adăpostului public. Carnetul de sănătate, deparazitarea, vaccinarea și microciparea – toate acestea sunt incluse pentru a face tranzitia cât mai lină pentru noul membru al familiei. Astfel, doritorii pot să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat: construirea unei legături puternice cu animalul lor de companie.

Numărul de telefon 0787 869 359 este pus la dispoziție pentru orice informații suplimentare referitoare la târgul de adopții pentru câinii fără stăpân din adăpostul public din zona Vărad. Pentru cei care nu pot adopta un cățeluș din diverse motive, dar doresc să contribuie la bunăstarea lor, adăpostul public oferă o opțiune de adopție la distanță. Această modalitate permite susținătorilor să ofere sprijin financiar și emoțional pentru un cățel în mod indirect.

Este o ocazie de a face o diferență reală în viața acestor suflete nevinovate, să le ofere un cămin sigur și iubirea pe care o merită. Târgul de adopții din Moldova Nouă reprezintă mai mult decât simpla adopție a unui câine – este despre a oferi o nouă șansă la fericire și iubire, atât pentru animale, cât și pentru oamenii care le îmbrățișează în viața lor.