Moș Crăciun nu uită pe nimeni: Cadoul special adus de polițiștii reșițeni pentru Daniel, elev îndrăgostit de uniforma de poliție

Moș Crăciun nu uită pe nimeni: Cadoul special adus de polițiștii reșițeni pentru Daniel, elev îndrăgostit de uniforma de poliție

În spiritul generozității și al solidarității, polițiștii din Reșița au devenit astăzi ajutoarele speciale ale lui Moș Crăciun pentru un tânăr entuziast, Daniel, elev în clasa a III-a. Dorința lui de a avea o uniformă de poliție a fost îndeplinită, iar bucuria din ochii săi a fost un adevărat dar pentru toți cei implicați în această misiune specială.

Scrisoarea lui Daniel a fost una dintre sutele de epistole trimise de copii în cadrul campaniei „Moș Crăciun Nu Uită Pe Nimeni – Un Cadou pentru Fiecare Copil”, inițiată cu dragoste de părintele Cosmin Brebu, de la Parohia „Schimbarea la Față” din Reșița. Eforturile colective ale comunității au făcut ca fiecare copil să simtă că este parte a bucuriei și magiei sărbătorilor.

Polițiștii de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Reșița, cu sprijinul Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual Caraș-Severin, au avut onoarea de a face parte din această misiune specială. Însoțiți de reprezentantele Centrului Școlar de Educație Incluzivă „Primăvara” din Reșița, împreună cu doamna director Mihaela Mazera, au dus zâmbete și emoții pozitive în casa lui Daniel.

Momentul în care mașina de poliție a oprit în fața casei lui Daniel a fost plin de emoție. Ochișorii lui Daniel au sclipit de bucurie, iar surpriza a fost atât de impresionantă încât emoțiile l-au cuprins până la lacrimi. Cu ajutorul polițiștilor, Daniel și cei doi frați mai mici ai săi, Nicolas și Ayan, au primit cu dragoste cadourile mult așteptate.

Bucuria și entuziasmul au fost transmise de la copii la adulți într-o atmosferă plină de căldură. După ce au făcut cunoștință cu mașina de poliție și au păstrat amintiri în fotografii, cei mici au fost lăsați să se bucure de cadourile primite.

Cu promisiunea că vor rămâne cuminți și vor fi silitori la școală, Daniel și frații săi au fost încurajați să viseze că, într-o bună zi, vor putea face și ei surprize frumoase îmbrăcați în uniforma de poliție.

Mulțumim tuturor celor care au contribuit la această campanie de generozitate, făcând ca Moș Crăciun să nu uite pe nimeni și aducând lumină în inimile copiilor din comunitatea noastră”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.