O nouă strategie pentru Reșița

O nouă strategie pentru Reșița

În această perioadă mai multe echipe de specialiști lucrează, în cadrul Grupului de Acțiune Locală Reșița, la o nouă Strategie pentru Dezvoltarea Zonelor Urbane Marginalizate. Cetățenii care doresc să formuleze propuneri privind această strategie o pot face până la data de 30 octombrie 2023.

Strategia este aferentă ciclului de finanțare europeană 2021-2027 și reprezintă un document strategic care trebuie finalizat până în data de 14 noiembrie 2023.

Având în vedere această situație, GAL Reșița invită toți reșițenii interesați de acest subiect să transmită comentarii, propuneri, sugestii de priorități și proiecte de luat în calcul pentru perioada următoare de programare, la adresele de e-mail alexandra.lulache@mkbt.ro și/sau info@galresita.ro, până în data de 30 octombrie.

Totodată, cei interesați pot participa, pentru a-și face cunoscute comentariile, propunerile și sugestiile, la sesiunea de informare și consultare ONLINE programată pentru data de 24 octombrie 2023, orele 14.00-15.30, privind:

1. Oportunitățile de finanțare pe care GAL Reșița le va putea accesa din ciclul de finanțare europeană 2021-2027 prin programul POIDS în beneficiul comunităților din zonele urbane marginalizate are Reșiței;

2. Ce nevoi și propuneri de proiecte aveți, pe baza experienței dumneavoastră de lucru cu, și în, comunitățile marginalizate din Reșița.

Linkul de acces la videoconferință este următorul: