O persoană a decedat în urma unui accident la Topleț

O persoană a decedat în urma unui accident la Topleț

În această după-amiază, în jurul orelor 15.45, pe DN 6, km 372+650m, pe raza localității Topleț, s-a produs un accident de circulație, în urma căruia o persoană a decedat.

Din primele cercetări s-a stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 64 de ani din județul Hunedoara, care circula din direcția Caransebeș spre Orșova, ar fi pătruns pe contrasens, moment în care ar fi intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, condus de un cetățean bulgar, care circula din sens opus. În urma impactului, ansamblul de vehicule s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, o pasageră a autoturismului fiind preluată de o Ambulanță, care se afla în trafic.  La scurt timp de la transportarea acesteia la spital, femeia în vârstă de 48 de ani a decedat.
Șoferul autoturismului a rămas încarcerat intervenindu-se pentru descarcerare și transportarea la cea mai apropiată unitate spitalicească. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat în cazul șoferului ansamblului de autovehicule o alcoolemie de 0.99 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În momentul de față traficul se desfășoară pe un singur sens de mers. În cauză se desfășoară cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor exacte de producere a evenimentului.

Related Posts