Olimpic Cetate Râșnov continuă cu Florin Dârvăreanu pe bancă

Olimpic Cetate Râșnov, echipă din Seria a III-a a Ligii 3, va fi antrenată în continuare de Florin Dârvăreanu. După două sezoane petrecute pe banca formației brașovene, tehnicianul a semnat un nou contract, valabil până în vara anului 2022.

„Suntem bucuroși că am reușit să semnăm contractul, este un semn că ne dorim continuitate la echipă. Am încredere că vom colabora în continuare la fel de bine ca până în prezent. Vom lucra să pregătim tot ce este de pregătit în această pauză prelungită. Avem în vedere ceva lucrări de reamenajare și cosmetizare la stadion și, de asemenea, discutăm pentru a creiona lotul cu care vom aborda noul sezon. Deși ne-am fi dorit să jucăm fotbal, recunoaștem că ne prinde bine această perioadă în care vom lucra în liniște. Pregătirea o vom relua în luna iulie, dacă la acel moment autoritățile o vor permite. Ne-am înțeles cu toți jucătorii pentru ultima parte a contractelor, cea de după ieșirea din șomaj tehnic, astfel încât să nu avem nicio datorie”, ne-a spus Ciprian Mustață, director sportiv al lui Olimpic Cetate.

Florin Dârvăreanu a ajuns la Râșnov în urmă cu doi ani, când l-a înlocuit pe Daniel Bona, care îi antrenase pe „galben-albaștri” în primele lor două sezoane în L3 (2016-2018).

Locul 9 în al patrulea an de Liga 3

Sezonul 2019-2020 a fost unul care s-a oprit undeva la jumătatea sa, pentru trupa de sub Cetate, după „înghețarea” campionatului Ligii 3 fără echipe retrogradate.
Elevii lui Florin Dârvăreanu au terminat pe locul 9 în Seria a III-a, cu 21 de puncte și o linie de clasament care cuprinde 6 victorii, 3 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri în 16 etape disputate (dintr-un total de 30).

Vor consolidarea lotului: „Să fim una dintre echipele care contează!”

În pauza prelungită, conducerea clubului poartă discuții cu jucătorii din lot, precum și cu alții care ar putea ajunge să joace pentru trupa râșnoveană. „Ni-i dorim pe majoritatea din actualul lot. Vrem să aducem și alți jucători cu experiență, dar și alți tineri. Ne dorim să ne consolidăm astfel încât să devenim, sau să redevenim, una dintre echipele apreciate la acest nivel, care nu joacă în Liga 3 doar de dragul de a juca”, a precizat și Gabriel Guteanu, administratorul delegat al clubului râșnovean.

Articol de Iulian Cuibar (Brașov)