Pârtieee! Se deschide sezonul de schi la Văliug! Bonus: Winterland-Party elvețian la Casa Baraj!

Pârtieee! Se deschide sezonul de schi la Văliug! Bonus:
Winterland-Party elvețian la Casa Baraj!

 

Numărătoarea inversă a început: au rămas mai puțin de 48 de ore până la deschiderea sezonului de schi la Văliug.

 

Sâmbătă, 13 ianuarie, se dă startul sezonului alb la Văliug. Iubitorii sporturilor de iarnă, toți amatorii de senzații tari, sunt așteptați în weekend pe pârtie, dar și la Apres Ski Casa Baraj. Pentru că orice zi perfectă pe schiuri ori ori pe placa de snowbord include și niște pauze binemeritate, într-un loc relaxant. Acolo unde, spun amfitrionii, „vă puteți odihni pe niște pufuri uriașe în timp ce vă încălziți cu o băutură caldă delicioasă (sau rece, după preferințe). Puteți să mâncați ceva rapid încât să vă întoarceți cât mai repede pe pârtie și puteți să admirați priveliștea lacului în timp ce ascultați niște muzică bună”. Rețeta perfectă pentru o zi mai mult ca perfectă!

 

După tradiționalul party de deschidere a sezonului de iarnă, va urma un altul, peste două săptămâni, care se anunță a fi cel mai tare party din acest sezon hibernal. „Spontan Winterland: The One & Only Party in Valiug This Winter Season” va avea loc în 27 ianuarie. Vor fi o zi și o noapte de show total, cu artiști de prestigiu care vor coborî pentru un weekend de pe pârtiile de schi din Elveția la Apres Ski Ponton Casa Baraj din Banatul Montan. Wilhuman & Funkster, Nomad și Mont Rouge vor încinge atmosfera în două reprize: ziua, de la ora 14.00 la 19.00 (outside), și noaptea, de la 21.00 la 04.00 (indoor). Detalii – pe pagina de Facebook a evenimentului, AICI.

 

„Winterland este mai mult decât un simplu eveniment muzical; este o experiență captivantă care îmbină măreția naturii cu entuziasmul muzicii. Fiecare detaliu a fost realizat cu meticulozitate, de la calitatea impecabilă a sunetului până la spațiile confortabile și primitoare în care vă puteți relaxa și admira peisajul uluitor.

Fie că ești un pasionat de muzică electronică sau, pur și simplu, cauți o modalitate distinctă de a te bucura de o iarnă zi și noapte, Winterland are ceva de oferit tuturor.

Alăturați-vă nouă pentru o călătorie muzicală de neuitat, rămâneți pentru o experiență extraordinară și creați amintiri care vor dura toată viața.” – este invitația lansată de organizatori celor ce își doresc să trăiască o experiență unică, iarna, în Banatul de munte.