Pasajul NERA din Reșița intră în renovare: circulația se oprește pentru cel mult 90 de zile

Pasajul NERA din Reșița intră în renovare: circulația se oprește pentru cel mult 90 de zile

Reșițenii sunt informați să-și ajusteze traseele obișnuite, deoarece Primăria Reșița a anunțat că pasajul NERA din Centrul Civic va fi închis pentru lucrări de renovare. Această întrerupere temporară a circulației este necesară pentru a aduce îmbunătățiri semnificative la infrastructura pasajului.

Începem lucrările la pasajul din Centrul Civic (NERA), drept urmare se impune oprirea circulației în zona respectivă. Pentru a minimiza disconfortul cauzat de această întrerupere temporară și pentru a facilita deplasarea au fost stabilite rute ocolitoare, inclusiv pe sub pasaj, semnalizate corespunzător pentru a nu se crea blocaje. Cu toate acestea, rog reșițenii să utilizeze pe cât de mult posibil str. G.A. Petculescu ca variantă alternativă de ocolire pentru traseul Muncitoresc – Luncă – Govândari, valabil și în sens invers!”, transmite Ioan Popa, primarul municipiului Reșița.

Circulația va fi întreruptă timp de 90 de zile. Această perioadă este necesară pentru a efectua lucrările de reabilitare și modernizare. Pentru a minimiza disconfortul cauzat de închiderea pasajului, au fost stabilite rute ocolitoare. Acestea sunt semnalizate corespunzător pentru a evita crearea de blocaje. Reșițenii pot folosi strada G.A. Petculescu ca variantă alternativă de ocolire pentru traseul Muncitoresc – Luncă – Govândari, și invers.

Autoritățile fac tot posibilul pentru a facilita deplasarea în această perioadă. Reșițenii sunt încurajați să fie răbdători și să urmeze semnalizarea rutelor ocolitoare. Închiderea pasajului va afecta traficul în zonă, dar măsurile luate au scopul de a minimiza disconfortul pentru șoferi și pietoni.

Primăria Reșița își exprimă recunoștința față de cetățeni pentru înțelegere și cooperare în această perioadă de modernizare. Odată finalizate lucrările, pasajul NERA va oferi o experiență îmbunătățită pentru toți cei care tranzitează Centrul Civic. Reșițenii sunt încurajați să fie informați și să urmărească actualizările oficiale privind starea lucrărilor și rutele ocolitoare. Siguranța și confortul comunității sunt priorități în această inițiativă de modernizare urbană.