Podul de pe platforma CROSI se închide temporar pe 13 ianuarie pentru lucrări de modernizare a canalizării

Podul de pe platforma CROSI se închide temporar pe 13 ianuarie pentru lucrări de modernizare a canalizării

Primăria Reșița anunță că sâmbătă, 13 ianuarie 2024, între orele 09:00 – 19:00, accesul autovehiculelor pe podul peste Bârzava, care asigură legătura dintre strada Căminelor și Platforma CROSI, va fi oprit temporar. Această măsură este impusă de necesitatea intervenției la intrarea pe pod pentru extinderea rețelei de Canalizare Menajeră.

Lucrările vizează consolidarea și modernizarea infrastructurii de canalizare în zona Platformei Mociur și a intersecției străzii Căminelor cu Calea Caransebeșului. Scopul principal este îmbunătățirea eficienței sistemului de canalizare, asigurând astfel un mediu mai curat și sigur pentru locuitorii orașului Reșița.

Primăria Reșița adresează scuze comercianților care desfășoară activități pe Platforma CROSI pentru orice disconfort creat în timpul acestei restricționări temporare. Autoritățile locale își propun să gestioneze lucrările cu eficiență și să minimizeze impactul asupra comunității.

Respectând nțelegerea și colaborarea cetățenilor în perioada acestor intervenții, contribuind astfel la dezvoltarea durabilă a infrastructurii locale. Pentru informații suplimentare, cetățenii sunt încurajați să contacteze serviciul de relații cu publicul al Primăriei Reșița.