Poliția Locală Reșița acționează pentru eliberarea domeniului public de autovehicule abandonate

Poliția Locală Reșița acționează pentru eliberarea domeniului public de autovehicule abandonate

Poliția Locală Reșița anunță că pentru anul 2024 una dintre prioritățile sale rămâne curățarea domeniului public de autovehiculele abandonate sau fără stăpân. Această inițiativă are ca obiectiv principal eliberarea spațiilor de parcare din municipiul Reșița și crearea unor noi posibilități de parcare pentru locuitorii orașului.

În perioada 27 noiembrie 2023 – 12 ianuarie 2024, au fost efectuate verificări ample pe toate străzile, parcările și locurile din domeniul public sau privat al municipiului Reșița. Aceste eforturi au condus la identificarea a 652 de autovehicule posibil abandonate sau fără stăpân. Toate aceste vehicule vor fi supuse unor verificări individuale riguroase de către personalul de la Poliția Locală, din cadrul Biroului de Siguranță Rutieră.

În acest context, au fost emise deja 15 dispoziții de ridicare, din care 7 au fost puse în aplicare cu succes. Acțiunile de ridicare a autoturismelor abandonate vor fi intensificate în perioada următoare pentru a asigura ordinea și curățenia în oraș.

Pentru a eficientiza această acțiune, Poliția Locală Reșița îndeamnă cetățenii să semnaleze autovehiculele abandonate pe raza municipiului. Sesizările pot fi făcute la următoarele numere de telefon: 0255 226 515 și 0355 955, la adresa de e-mail politialocala@primariaresita.ro sau prin intermediul portalului de servicii electronice de pe site-ul Primăriei Reșița.

Această inițiativă nu doar că va contribui la un aspect mai curat al orașului, dar va și deschide noi oportunități de parcare pentru rezidenții locali. Poliția Locală Reșița își exprimă recunoștința față de sprijinul comunității în atingerea acestor obiective.