Polițiștii au oprit la timp un tânăr aventurier

În data de 28.06.2018 orele 18.00 un apel la 112 sesiza o posibilă stare de pericol în localitatea Obreja. Mai exact, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe străzile din localitate circulă un autoturism fără numere de înmatriculare. În astfel de situații ne așteptăm ca autoturismul respectiv să circule și fără asigurarea obligatorie, fiind un risc pentru ceilalți participanți la traficul rutier.

Cele sesizate s-au confirmat, în urma verificărilor a fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 18 ani din localitate, care a condus autoturismul cu toate că cunoștea faptul că acesta este neînmatriculat. Mai mult tânărul respectiv nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În continuare se desfășoară verificări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335 Cod Penal, respectiv punerea în circulație și conducerea unui autovehicul neînmatriculat,  faptă prevăzută și pedepsită de art. 334 Cod Penal.

Din fericire intervenția polițiștilor rutieri a fost înainte să se aibă loc un eveniment nedorit. Mulțumim persoanei care a sunat la 112, a fost un apel care, posibil, a ajutat participanții la trafic să evite un pericol real.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici