Search
Close this search box.

Polițiștii cărășeni au depistat patru bărbați pe numele cărora erau emise mandate de arestare

arestat, politie

În 27 iunie, polițiștii din Caraș-Severin au reușit să depisteze patru bărbați pe numele cărora erau emise mandate de arestare. Din cei patru, trei aveau mandate de executare a pedepsei închisorii, iar unul era căutat în baza unui mandat european de arestare.

Într-unul dintre cazuri, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au identificat un bărbat de 41 de ani, originar din Focșani, căutat pentru infracțiuni de furt comise în Austria. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare, ceea ce a determinat reținerea sa și prezentarea acestuia procurorului de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara. Procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore, urmând ca bărbatul să fie prezentat judecătorului de la Curtea de Apel Timișoara pentru dispunerea arestării preventive, până la definitivarea procedurilor de extrădare către autoritățile austriece.

În aceeași zi, polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și Poliția Orașului Anina au reușit să prindă alți trei bărbați, condamnați la pedepse cu închisoarea de către Judecătoria Reșița și Judecătoria Oravița. Aceștia sunt:

  • Un bărbat de 24 de ani din Lapușnicu Mare, condamnat pentru infracțiuni la regimul rutier.
  • Un bărbat de 35 de ani din Lăpușnicel, condamnat pentru infracțiuni de furt calificat.
  • Un bărbat de 25 de ani din Cuptoare, condamnat pentru infracțiuni de distrugere.

Cei trei au fost transportați la Penitenciarul Timișoara, unde își vor executa pedepsele.