Polițiștii din Caransebeș, eroi în găsirea unui bărbat ce amenința cu sinuciderea

Polițiștii din Caransebeș, eroi în găsirea unui bărbat ce amenința cu sinuciderea

Polițiștii din Caransebeș au intervenit prompt pentru a salva un bărbat de 51 de ani, amenințat cu sinuciderea. Evenimentul a avut loc 1 februarie 2024, în jurul orei 17.00, în localitatea Ilova, după ce o femeie a sunat la numărul de urgență 112, solicitând sprijin pentru transportarea la spital a fratelui său, aflat într-o stare tulburată și amenințându-se cu sinuciderea.

Polițiștii au fost rapid direcționați către locul incidentului, și anume, în proximitatea localității Ilova, printr-o colaborare eficientă între Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș și Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier.

Ajungând la fața locului, echipajele de poliție s-au mobilizat imediat în căutarea bărbatului dispărut. Cu ajutorul coordonării eficiente, polițiștii de la Poliția Rutieră l-au găsit în scurt timp, mergând dezorientat pe un drum agricol, la marginea satului.

Confruntându-se cu o situație delicată, polițiștii au abordat cu răbdare și tact bărbatul agitat și incoerent în vorbire, reușind să îl convingă să meargă la spital. Cu sprijinul Ambulanței, care îl aștepta în sat, bărbatul a fost preluat și evaluat medical.

Misiunea nu s-a încheiat aici. Un alt echipaj de poliție de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș a preluat responsabilitatea de a însoți Ambulanța până la unitatea medicală, asigurând transferul bărbatului într-o altă unitate medicală din județ, unde urmează să primească îngrijiri medicale specializate.

Această intervenție rapidă și coordonată a demonstrat încă o dată că polițiștii nu doar impun legea, ci și acționează prompt și decisiv în situații de urgență pentru a proteja vieți. Eforturile polițiștilor Lazăr, Lucian, Valentin și Robert au fost esențiale în reușita acestei misiuni delicate.