Search
Close this search box.

Doi bărbați și un tânăr, bănuiți de sustragerea de bunuri dintr-o locuință din Caransebeș

arest

Ieri, 31 ianuarie, polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș au identificat și reținut doi bărbați și un tânăr, cu vârste cuprinse între 17 și 32 de ani, sub suspiciunea comiterii unui furt dintr-o locuință din Caransebeș.

Conform informațiilor obținute, cei în cauză ar fi pătruns prin efracție în casa unui bărbat de 38 de ani, în noaptea de 28 spre 29 ianuarie. Din interior, aceștia ar fi sustras diverse bunuri, printre care se numără unelte mecanice și obiecte de îmbrăcăminte.

Până în acest moment, unul dintre presupuși autori, în vârstă de 23 de ani, a fost depistat și reținut pentru 24 de ore, în timp ce ceilalți doi complici rămân în vizorul autorităților.

Investigațiile în acest caz sunt în plină desfășurare, având drept obiectiv recuperarea prejudiciului și aducerea în fața justiției a persoanelor implicate în săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Poliția Municipiului Caransebeș asigură opinia publică că va acționa cu determinare pentru soluționarea acestui caz și aducerea celor vinovați în fața legii.