Search
Close this search box.

Polițiștii orăvițeni au prins 4 șoferi drogați

Polițiștii orăvițeni au prins 4 șoferi drogați

În ultimele 24 de ore, polițiștii orăvițeni au oprit pentru control patru autoturisme conduse de persoane care se aflau sub influența substanțelor psihoactive.

Primul incident a avut loc ieri, la ora 22.30, pe DN 57, în localitatea Grădinari. Polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat din Pojejena. La testarea preliminară cu privire la consumul de substanțe psihoactive, aparatul a indicat rezultat pozitiv pentru opiacee.

În aceeași seară, la ora 20.30, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat pe strada Zona Gării din Oravița. Testarea cu privire la consumul substanțelor psihoactive a indicat rezultat pozitiv pentru THC și metamfetamină.

În același interval de timp, pe strada Cloșca din Oravița, un alt bărbat a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Testarea a indicat rezultat pozitiv pentru metamfetamină și cocaină.

Câteva ore mai târziu, la ora 02.00, polițiștii orăvițeni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat pe strada Zona Gării. În urma testării cu privire la consumul de alcool și substanțe psihoactive, s-a constatat că bărbatul se afla sub influența ambelor, având o alcoolemie de 0,31 mg/l alcool pur în aerul expirat și un rezultat pozitiv pentru THC.

În toate aceste cazuri, persoanele în cauză au fost conduse la spital unde le-au fost prelevate mostre biologice. Polițiștii continuă cercetările în cadrul dosarelor penale întocmite pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.