Polițiștii Orăvițeni au recuperat bunuri în valoare de aproximativ 24.000 de lei sustrase dintr-un autoturism

Polițiștii Orăvițeni au recuperat bunuri în valoare de aproximativ 24.000 de lei sustrase dintr-un autoturism

Polițiștii din Oravița au reușit să recupereze bunurile în valoare de aproximativ 24.000 de lei, sustrase dintr-un autoturism parcat pe strada Cloșca, după o sesizare primită ieri dimineață. Un bărbat a relatat că uneltele electrice în valoare de 25.000 de lei au fost sustrase din autoturismul său personal.

La ora 04.00, ieri dimineață, polițiștii au fost alertați cu privire la furtul de unelte electrice dintr-un autoturism parcat pe strada Cloșca. După investigațiile inițiale, în cursul aceleiași zile, forțele de ordine au identificat un bărbat în vârstă de 25 de ani, originar din județul Maramureș, ca principal suspect în comiterea faptei.

Într-un efort rapid de investigație, prejudiciul în valoare de aproximativ 24.000 de lei a fost recuperat aproape în totalitate, iar autoritățile se pregătesc să-l restituie proprietarului afectat.

Anchetatorii continuă să investigheze cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, în timp ce suspectul identificat este supus procedurilor legale pentru a stabili responsabilitatea sa în acest caz.

Recuperarea rapidă a bunurilor și implicarea promptă a polițiștilor demonstrează angajamentul autorităților locale în asigurarea siguranței și protecției cetățenilor împotriva infracțiunilor.