Primăria Municipiului Reșița și PIEȚE REȘIȚA susțin producătorii locali! Piețele agroalimentare din Reșița nu se închid!

Primăria Municipiului Reșița și PIEȚE REȘIȚA susțin producătorii locali! Piețele agroalimentare din Reșița nu se închid!
De astăzi în mod normal piețele din România care funcționează în spațiu închis sunt închise, însă la Reșița nu! Primăria Reșița împreună cu societatea ce manageriază piețele din Reșița, S.C. Piețe Reșița S.R.L., au găsit o soluție pentru ca producătorii locali să își poată vinde marfa. Astfel, de astăzi piața din Sudul Reșiței este mutată în parcarea acoperită din incinta pieței din sud, în govândari, la piața de nord nu este necesară mutarea acesteia dat fiind faptul că piața este deschisă.
”Reșița nu pune zăvorul pe piețele din oraș! Asta pentru că am găsit soluții pentru protecția reșițenilor care doresc să își facă aprovizionarea cu produse românești în deplină siguranță. Nu mai vorbim despre producătorul autohton, care ar rămâne cu marfa nevândută, fără un spațiu de desfacere. De aceea, noi luăm temperatura la intrarea în piețe, limităm accesul cumpărătorilor, ne asigurăm că se poartă mască de protecție și mănuși, punem dezinfectanți la dispoziția tuturor. Mai mult, voi propune accesul la spațiile de vânzare doar pentru cei care vând produse românești, pentru a putea respecta distanțarea fizică. Piețele noastre sunt semideschise și respectă aceleași reguli stricte ca orice hipermarket, așa că nu văd niciun motiv pentru care nu s-ar putea aplica acest model de bună practică la nivel național”, declară Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița.
Nordul este piață deschisă, iar în Sud avem soluția mutării în parcarea acoperită și deschisă. Piețele agroalimentare au rămas deschise încă din luna martie și vor rămâne deschise și acum pentru producătorii agricoli și agenții economici autorizați, cu respectarea măsurilor stabilite pentru combaterea răspândirii virusului.
„Producătorii, agenții economici și angajații PIEȚE REȘIȚA poartă mască pentru siguranța ta. Respectă-i!Poartă și tu mască pentru siguranța lor și a ta! Mulțumim!”, declară directorul Piețelor Reșițene, Dorin Bistrian.

Related Posts