Romeo Dunca e categoric: În mandatul meu, PNL nu va face alianță cu gașca infractorilor, a țeparilor, a hoților de parfumuri!

Romeo Dunca e categoric: În mandatul meu, PNL nu va face
alianță cu gașca infractorilor, a țeparilor, a hoților de
parfumuri!

 

Liderii PSD Caraș-Severin au lansat ieri „informația” că după alegerile din 9 iunie este posibilă formarea unei alianțe PSD-PNL în plenul Consiliului Județean. Liberalul Romeo Dunca dezminte un astfel de scenariu, ținând cont de persoanele aflate pe lista de candidați social-democrați pentru funcțiile de consilieri județeni.

 

„Prezența candidaților PSD de teapa d-lui Crina, Nedelcea, Popovici, Bașag, Miloș, Ene sau infractoarea condamnată penal Borchescu Elena (detalii, AICI), pe lista de consilieri CJ, nu lasă nicio cale la nicio negociere de alianță cu gașca. Alianța infractorilor, a faliților, a hoților de parfumuri aruncați în urzici, a țeparilor sau a celor care aleși de cetățenii localităților le taie exact acestora din bugete banii nu poate avea loc în mandatul meu. Sigur că județul, odată scăpat prin votul cetățenilor de aceste specimene pe persoană fizică, poate intra în orice concurs de soluții benefice acestuia. Ele vor fi primite cu bucurie, cu atât mai mult dacă sunt propuse de membrii PSD responsabili de la centru. Aberațiile lui Hurduzeu cum că vom face alianțele lui pește vor fi cu siguranță dezmințite de liderii noștri locali PNL, care doresc un fermitate câștigarea alegerilor de la CJ.”, a replicat aseară, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, președintele CJ Romeo Dunca.

 

Liberalul precizează că această „poziție fermă” îi aparține personal, în ședințele de partid de la nivelul organizației județene a PNL nepunându-se defel în discuție crearea unei alianțe cu PSD în Consiliul Județean. „Motiv pentru care nici nu cred că cineva poate vorbi în numele meu și al consilierilor PNL care odată aleși vor ridica mâna în CJ. Votarea proiectelor bune pentru județ nu are nevoie de nicio alianță. În plus, cetățenii cred că sunt deja convinși că o majoritate PNL la CJ va liniști lucrurile, va da șanse normalității și va face inutile astfel de scenarii.”, conchide Romeo Dunca.

 

 

(PE)