Sancționați cu amenzi în valoare de 10.000 de lei pentru tăiere fără drept și transport fără documente legale, de material lemnos

Sâmbătă, 25 aprilie, în jurul orei 16.30, polițiști de la Secția 8 Poliție Rurală Oravița au depistat pe raza localității Comorâște, două persoane care transportau cu un ansamblu de vehicule agricole, mai multe trunchiuri de arbori, fără a deține documente legale de proveniență și transport.

În urma măsurătorilor efectuate au rezultat 4.5 metri cubi de material lemnos, specia cer, estimați la peste 700 de lei, care au fost confiscați și predați în custodie organelor silvice.

De asemenea, cei 2 bărbați de 32 și 46 de ani, au fost sancționați cu amenzi de câte 5.000 de lei fiecare pentru secționarea fără drept și transportul fără documente legale a materialului lemnos.

În urma verificărilor, s-a stabilit că remorca folosită la transportarea lemnului nu figura înmatriculată în circulație, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal pentru tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate.

Facebook Comments

Adauga comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

I accept the Terms and Conditions and the Privacy Policy

Reclama ta aici