Search
Close this search box.

Schimbare majoră în sistemul de transport public local: Stația de pe strada Pictor Andreescu din Reșița se desființează

Schimbare majoră în sistemul de transport public local: Stația de pe strada Pictor Andreescu din Reșița se desființează

Într-o mișcare importantă pentru locuitorii orașului, autoritățile locale anunță că, începând de astăzi, 11 iulie 2024, stația pentru îmbarcare – debarcare călători de pe strada Pictor Andreescu va fi desființată. Această decizie vine ca parte a unui plan mai amplu de reorganizare a sistemului de transport public local, menită să îmbunătățească eficiența și accesibilitatea pentru toți cetățenii.

Astfel, toate traseele de transport public local care aveau punctul de plecare sau de sosire la stația de pe strada Pictor Andreescu vor fi redirecționate către stația BLOC 800 – Universitate. Această măsură are scopul de a centraliza fluxurile de călători și de a facilita conexiuni mai rapide și mai eficiente între diferitele rute de transport.

Schimbarea are implicații importante pentru navetiștii și locuitorii din zonă, care sunt sfătuiți să își ajusteze planurile de călătorie în consecință. Autoritățile locale recomandă cetățenilor să consulte noile orare și trasee disponibile pe site-ul oficial al primăriei și la punctele de informare din oraș.

Conform declarațiilor oficialilor, această modificare este parte a unei strategii mai largi de modernizare a infrastructurii de transport public, care include investiții în noi vehicule, modernizarea stațiilor existente și implementarea unor sisteme inteligente de management al traficului.

Desființarea stației de pe strada Pictor Andreescu și mutarea traseelor la stația BLOC 800 – Universitate va aduce beneficii semnificative pentru călători, reducând timpii de așteptare și îmbunătățind conectivitatea între diferitele părți ale orașului”, a publicat Primăria Reșița, pe o rețea de socializare.