Tânărul dispărut de la domiciliu este în continuare căutat de polițiștii cărăseni

Tânărul dispărut de la domiciliu este în continuare căutat de polițiștii cărăseni

Polițiștii din Caraș-Severin sunt în alertă în încercarea de a găsi un tânăr de 29 de ani, Buzilă Gabriel Petru, care a dispărut în mod misterios la sfârșitul lunii octombrie.

 

Tânărul de 29 de ani, înalt de 1,90 metri și cu o greutate de 80 de kilograme, cu o constituție atletică, a plecat din satul Secășeni în data de 30 octombrie și nu s-a mai întors acasă de atunci. Dispariția sa a fost semnalată de către tatăl său la Secția 8 Poliție Rurală Oravița în data de 2 noiembrie. De atunci, familia lui nu a reușit să ia legătura cu Gabriel, nici măcar telefonic.

 

Poliția din Caraș-Severin a lansat o anchetă pentru a găsi tânărul dispărut și a cerut sprijinul comunității și al celor care pot furniza informații despre acest caz. Oricine are detalii sau informații relevante cu privire la dispariția lui Gabriel Petru Buzilă este rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

 

Disparițiile neașteptate ridică întotdeauna semne de întrebare și îngrijorări. Astfel, fiecare informație poate face diferența în găsirea lui.