Tractor aruncat câțiva zeci de metri în urma unui accident la Moldova-Nouă

Tractor aruncat câțiva zeci de metri în urma unui accident la Moldova-Nouă

În această seară, în jurul orei 20:55 s-a produs un accident rutier între un autoturism și un tractor la Moldova-Nouă.  În urma impactului, tractorul a fost aruncat câțiva zeci de metri în câmp.

Au intervenit pompierii din cadrul secției de Pompieri din Moldova-Nouă cu o autospecială de stingere a incendiilor și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin.

În autoturism se aflau două persoane, din care una dintre ele, conștientă cu răni ușoare, fiind preluată de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean și transportată la spital pentru investigații amănunțite. Cea de-a doua persoană din mașină s-a ales doar cu câteva zgârieturi pe suprafața corpului, aceasta refuzând transportul la spital de către echipajul de pe ambulanță.

Cea de-a treia victimă implicată în accident, șoferul tractorului a refuzat acordarea îngrijirilor medicale, refuzând transportul de către salvare la spital.

La fața locului a ajuns și un echipaj al Inspectoratului de Poliție Județean, pentru cercetarea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Related Posts