Tragedie în Reșița: Femeie găsită decedată în locuință, în prezența mirosului de gaz

Incendiu la o casă din Maciova

Aseară, la ora 21:57, polițiștii de la Poliția Municipiului Reșița au primit o sesizare alarmantă: o femeie a fost descoperită în stare de inconștiență în propria locuință, iar în încăpere se simțea un puternic miros de gaz. Incidentul a avut loc într-un apartament din municipiul Reșița.

La fața locului s-au deplasat imediat echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și ai companiei de furnizare a gazelor naturale. Ce au descoperit a fost de-a dreptul tragic.

În locuința persoanei în cauză, au fost găsiți în stare de inconștiență un bărbat în vârstă de 69 de ani și fiica sa, în vârstă de 43 de ani. Din păcate, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Echipajul medical a declarat decesul acesteia după ce au efectuat manevrele de resuscitare. Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență, însă autoritățile au decis să efectueze o necropsie pentru a stabili cu exactitate cauza decesului.

Bărbatul de 69 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, acesta prezenta semne vitale și se află sub supraveghere medicală.

Investigațiile continuă, iar polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la această tragedie. În locuință s-a constatat prezența unei sobe de teracotă racordată la gaz, care era folosită ca sursă de încălzire. Compania de furnizare a gazelor naturale a intervenit pentru a verifica starea instalației și a asigura siguranța celorlalți locatari.

Este o situație tristă și alarmantă, iar autoritățile fac tot posibilul să afle ce s-a întâmplat și să prevină astfel de incidente în viitor.

sursă foto: arhivă