Tragedie la Obreja: Un bărbat în vârstă de 72 de ani găsit decedat în locuința sa

Într-un incident cutremurător petrecut în data de 15.05, în jurul orelor 16.45, Poliția Municipiului Caransebeș a primit o sesizare alarmantă cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 72 de ani, din localitatea Obreja. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat în propria locuință, într-o stare parțial carbonizată la nivelul picioarelor, și acoperit cu o pătură electrică.

Autoritățile au intervenit imediat la fața locului și au constatat că individul nu fusese văzut de câteva zile, ceea ce a generat îngrijorare în rândul vecinilor. Descoperirea tragică a fost făcută de către membrii echipei de intervenție, care au găsit cadavrul bărbatului în locuința acestuia.

Din primele investigații, se pare că decesul a survenit în urma unui incident care a implicat o pătură electrică. Părțile corpului bărbatului acoperite de aceasta au suferit arsuri severe. În acest moment, cauza exactă a morții nu a fost stabilită, iar corpul neînsuflețit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru a fi supus unei necropsii amănunțite. Necropsia va ajuta la determinarea cu exactitate a cauzelor decesului și a circumstanțelor în care acesta a avut loc.

Polițiștii continuă investigațiile în vederea stabilirii tuturor detaliilor și circumstanțelor în care s-a produs tragicul eveniment.