Accident rutier la ieșirea din Văliug, sensul de mers către Reșița

Accident rutier la ieșirea din Văliug, sensul de mers către Reșița

Un accident rutier a avut loc astăzi la ieșirea din Văliug, în sensul de mers către Reșița. Potrivit informațiilor primite, un autoturism a ieșit în afara părții carosabile, declanșând astfel o operațiune complexă de intervenție. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție, printre care se numără Detașamentul de Pompieri Reșița cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, echipată cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, o ambulanță a Serviciului de Ambulanță al Județului și un echipaj al Inspectoratului de Poliție al Județului Caraș-Severin.

Din fericire, nu au fost raportate pierderi de vieți omenești în urma acestui accident, însă două persoane din cele trei aflate în autoturism au necesitat îngrijiri medicale de urgență. Un adult a fost transportat cu ambulanța SMURD la Spitalul Județean de Urgență Reșița, iar un copil a fost preluat de către ambulanța SAJ și dus de urgență la același spital.

Echipajele de la Detașamentul de Pompieri Reșița au acționat prompt, folosind echipamentele specializate pentru a elibera victimele din mașină.

La fața locului au fost stabilite măsuri de siguranță pentru a asigura fluxul traficului și pentru a evita alte incidente rutiere. Poliția rutieră a început o anchetă pentru a determina cauzele exacte ale accidentului și pentru a stabili responsabilitățile implicate.