Search
Close this search box.

Un bărbat din București, suspectat de furt într-o sală de jocuri de noroc din Caransebeș

Nu i-a surâs norocul la păcănele și a spart aparatul

Ieri, 21 iunie, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați de un angajat al unei săli de jocuri de noroc din municipiu, despre faptul că în 6 iunie, în timp ce se afla la locul de muncă, un bărbat necunoscut l-ar fi indus în eroare și i-ar fi sustras 2.100 de lei.

Din cercetările efectuate, în aceeași zi, polițiștii l-au identificat pe cel bănuit, un bărbat de 53 de ani din București.

Astfel, acesta este bănuit că în data de 6 iunie 2023, în jurul orei 16.00, i-ar fi cerut angajatului să îi schimbe suma de 2.500 de lei în bancnote în cupiură de 100 de lei, iar ulterior s-ar fi răzgândit cerând să îi schimbe banii în bancnote în cupiură de 5 lei.

Într-un moment de neatenție a angajatului, bărbatul de 53 de ani ar fi introdus în buzunar 2.100 de lei din banii primiți de la acesta, apoi și-ar fi luat înapoi cei 2.500 de lei care a cerut să-i fie schimbați și ar fi părăsit localul.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

  • Pentru a nu cădea în plasa infractorilor, vă recomandăm să evitați schimburile de bancnote către persoane suspecte.
  • În cazul în care consimțiți un astfel de schimb, când primiți banii, numărați cu atenție bancnotele.
  • Dacă doriți să efectuați schimburi valutare, vă recomandăm să vă adresați doar unităților autorizate în acest scop, să consultați cu atenție cursul valutar afișat, să verificați suma primită la schimb și să solicitați chitanță pentru efectuarea operațiunii.
  • Dacă sunteți victima unei astfel de înșelăciuni, încercați să rețineți cât mai multe amănunte referitoare la persoanele care vă abordează (detalii legate de vârstă, fizionomie, vestimentație, semne particulare vizibile etc), tipul, marca și numărul de înmatriculare al mijloacelor de transport cu care circulă și direcțiile de deplasare.
  • Sesizați Poliția dacă sunteți victimă sau martor a unei astfel de infracțiuni.