Femeie răsturnată în șanț și minor transportat în stare critică după două accidente rutiere

Femeie răsturnată în șanț și minor transportat în stare critică după două accidente rutiere

În cursul zilei de astăzi, autoritățile au fost chemate să intervină în urma a două accidente rutiere în apropierea orașului Caransebeș. Primele rapoarte indică faptul că ambele evenimente au avut loc pe drumurile naționale din zonă și au implicat mai multe autovehicule.

Primul accident s-a petrecut pe DJ 572, între localitățile Berzovia și Vermeș, unde o mașină a părăsit șoseaua și s-a răsturnat. În urma impactului, o persoană de sex feminin a suferit răni, însă a rămas conștientă. Echipajele Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) au sosit prompt la fața locului și îi acordă îngrijiri medicale. În același timp, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Reșița au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, asigurând măsurile necesare pentru prevenirea și stingerea unui eventual incendiu.

La scurt timp după acest incident, un al doilea accident s-a produs pe DN6 (E70) în zona Zagujeni, implicând două autoturisme. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate în urma impactului. Însă, două victime, un adult și un minor, au avut nevoie de asistență medicală. Echipajele de la SAJ și SMURD au intervenit imediat pentru a le acorda îngrijiri la fața locului. Mai ales în cazul minorului, condiția sa a necesitat transferul acestuia la CPU Caransebeș, sub supravegherea ambulanței SMURD, pentru investigații amănunțite.

Pe parcursul intervențiilor la cele două evenimente, pompierii de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș au răspuns cu promptitudine, asigurând măsurile esențiale de prevenire și stingere a incendiilor. Siguranța participanților la trafic și acordarea rapidă a asistenței medicale au reprezentat prioritățile principale ale tuturor echipelor implicate.