Search
Close this search box.

Un bărbat din Caransebeș reținut pentru violență în familie și lipsire de libertate

violenta in familie, violenta domestica

Un caz șocant de violență în familie și lipsire de libertate, a condus la reținerea unui bărbat de 43 de ani din Caransebeș. Incidentul, care a avut loc în dimineața zilei de vineri, 1 septembrie, a fost investigat de polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

 

Poliția a fost alertată cu privire la un presupus caz de violență și sechestrare, care a avut loc în localitatea Prisaca. La fața locului, polițiștii au descoperit o femeie în vârstă de 29 de ani, care prezenta semne evidente de violență la cap și picioare. Victima a fost imediat transportată la spital pentru îngrijiri medicale, deși nu a necesitat internarea.

 

Din investigațiile inițiale, a reieșit că femeia ar fi vizitat domiciliul fostului său concubin, un bărbat de 43 de ani, cu care avea o relație de aproximativ trei luni. Din cauza geloziei, situația a escaladat și bărbatul a devenit violent fizic. Femeia a reușit să scape și să se refugieze la părinții săi din Prisaca.

 

Ulterior, poliția a efectuat o percheziție la locuința bărbatului, unde au fost găsite dovezi și mijloace materiale legate de caz. De asemenea, s-a emis un ordin de protecție provizoriu în favoarea victimei.

 

Bărbatul de 43 de ani a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție, urmând să fie prezentat procurorului de caz în cursul zilei de azi pentru luarea de măsuri legale. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului.

 

Este important de menționat că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.