Un bărbat din Ezeriș este reținut de polițiști pentru că și-a lovit vecina cu bâta-n cap!

Tânăr reținut după ce ar fi tâlhărit un bărbat din Biniș

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Reșița au reținut aseară, un bărbat din localitatea Ezeriș, după ce în după-amiaza zilei de ieri, 21 octombrie 2020, ar fi agresat-o fizic pe o vecină de 59 de ani, lovind-o cu o bâtă în zona capului.

În urma loviturilor primite, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări, polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că între cele două persoane ar fi izbucnit un conflict spontan, din cauza faptului că bărbatul nu și-ar fi supravegheat oile, care ar fi intrat pe terenul femeii.

”Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit un dosar penal și continuă cercetările în vederea stabilirii întregii situații de fapt și de drept. Bărbatul va fi prezentat astăzi unității de parchet, pentru dispunerea de măsuri legale. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, declară Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Related Posts