Un polițist aflat în timpul serviciului a fost acroșat de un șofer din Bocșa

Un polițist aflat în timpul serviciului a fost acroșat de un șofer din Bocșa

În această noapte, în jurul orei 22.35, un bărbat de 33 de ani din Bocșa, în timp ce s-a pus în mișcare de pe loc, la volanul unui autoturism, pe strada Măgura din Bocșa, ar fi acroșat cu autoturismul un polițist aflat în timpul serviciului, în dispozitivul de menținere a ordinii publice la o secție de votare.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a stabilit că bărbatul de 33 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Polițistul nu a suferit vătămări corporale și nu a fost necesară intervenția personalului medical.

„Bărbatul de 33 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.  Acesta a fost imobilizat și condus la sediul poliției pentru luarea măsurilor legale. Având în vedere numărul mare de persoane care s-a adunat la fața locului, polițiștii și jandarmii au intervenit, restabilind ordinea și liniștea publică. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind informat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, declară Alina Boeru, purtătorul IPJ Caraș-Severin.


Related Posts