Search
Close this search box.

Un polițist s-a împușcat accidental chiar în sediul poliției din Băile Herculane

Oprit cu focuri de armă, fără permis și sub influența drogurilor la Buchin

Astăzi, în jurul orei 13.00, un incident grav a avut loc în sediul Poliției Stațiunii Băile Herculane. Un polițist aflat în timpul serviciului s-a împușcat accidental în zona piciorului cu armamentul din dotare. Incidentul a stârnit îngrijorare în rândul colegilor și a comunității locale, fiind un reminder al riscurilor pe care le presupune profesia de polițist.

Polițistul se afla în interiorul sediului poliției când a avut loc nefericitul eveniment. În timp ce manevra arma de serviciu, aceasta s-a descărcat accidental, rănindu-l la picior. Colegii aflați în apropiere au reacționat rapid, oferindu-i primul ajutor până la sosirea echipajului medical.

Conform informațiilor oficiale, polițistul este conștient și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Medicii evaluează în prezent starea sa și urmează să stabilească necesitatea unor intervenții suplimentare.

Conducerea Inspectoratului de Poliție a județului Caraș-Severin a reacționat prompt la incident, dispunând trimiterea unei echipe complexe la fața locului. Această echipă are sarcina de a investiga toate aspectele legate de producerea accidentului. Vor fi analizate toate detaliile, de la starea echipamentului până la circumstanțele exacte în care s-a produs descărcarea accidentală a armei.

În funcție de concluziile anchetei, vor fi dispuse măsurile necesare pentru a preveni repetarea unor astfel de incidente pe viitor. Autoritățile doresc să sublinieze că siguranța personalului și a comunității rămâne o prioritate și că vor fi luate toate măsurile pentru a asigura acest lucru.