Vela, Popa și cu Dunca au dezbătut rezultatele măsurătorilor pentru viitoarele alegeri

Vela, Popa și cu Dunca au dezbătut rezultatele măsurătorilor pentru viitoarele alegeri

Ieri, 20.11.2022, Senatorul Ioan Marcel Vela, împreună cu Ioan Popa, primarul Municipiului Reșița și Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, au dezbătut rezultatele măsurătorilor pentru Reșița din sondajul efectuat de către Partidul Național Liberal în toate municipiile reședință de județ.

Împreună au analizat imaginea la zi din punct de vedere administrativ, social, electoral și politic.

Dacă în primul scenariu Ioan Popa s-ar lupta cu Crina, conform sondajului ar ieși din nou primar cu 77.9%, iar în cel de-al doilea scenariu, Ioan Popa se luptă de data asta cu o femeie, madame Stuparu,  unde ar câștiga cu 79.1%.

Îi felicit pe amândoi, îi asigur de toată susținerea mea și le doresc mult succes în continuare! Mă abțin să comentez unele declarații belicoase făcute recent de membri PSD Caraș-Severin, pentru că între aliați trebuie să fie și decență și eleganță și diplomație. Dincolo de lupte interne, unele nemulțumiri sau poate frustrări, important este să asigurăm stabilitatea politică a României în aceste vremuri tulburi și complicate”, declară Ioan Marcel Vela, senator în Parlamentul României.

Nici Romeo Dunca nu stă rău, sondajul arată că va ieși din nou președintele Consiliului Județean cu 54.3%, cu o diferență de 18.6% față de principalul său contracandidat.

Filiala Partidului Național Liberal Caraș-Severin este una din organizațiile cu cele mai bune rezultate la nivel de țară.

Știm toți că ne-am aliat fiind maturi și responsabili pentru siguranța națională, pentru a evita criza economică, provocările geo-politice și pentru a schimba în bine viața compatrioților noștri. Așa că mă abțin să le dau replici sau să le scot in evidență unele greșeli sau erori (…domniile lor fiind perfecți, nu-i așa?), pentru că eu caut calitățile care ne unesc și nu defectele care ne despart. A judeca rațional și nu emoțional … poate face diferența între bine și rău”, a mai adăugat Ioan Marcel Vela.