10 căței adorabili așteaptă să-și găsească căminuri fericite la prima expoziție de adopție din Reșița

Reșița – un oraș sigur și civilizat. ”Vrei să ajuți? Adoptă un cățel fără stăpân!”

Iubitorii de animale sunt invitați să facă o schimbare în viețile cățeilor de la Adăpostul Public Reșița

Într-un efort de a oferi o șansă mai bună cățeilor fără adăpost, Adăpostul Public Reșița organizează prima expoziție de adopție în Parcul Tricolorului, în perioada Zilelor Recoltei (29 septembrie – 1 octombrie). Este o ocazie unică pentru iubitorii de animale să aducă bucurie în viața unor patrupezi nevinovați și să le ofere un cămin cald și iubirea de care au nevoie.

Peste 10 căței adorabili au fost pregătiți cu grijă pentru a-și găsi familii iubitoare. Acești mici prieteni au trecut prin procesul complet de deparazitare, sterilizare și microcipare, asigurându-se astfel că vor avea parte de o viață sănătoasă și fericită alături de noii lor stăpâni.

Expoziția oferă o oportunitate minunată pentru cei interesați să adopțe un câine să se întâlnească cu acești adorabili patrupezi și să decidă dacă sunt potriviți pentru familia lor. Cu o varietate de rase și dimensiuni, există un cățel pentru fiecare iubitor de animale.

Cea mai bună parte este că procesul de adopție este unul simplu și rapid. Iubitorii de animale pot adopta un cățel direct din cadrul expoziției, prezentând doar buletinul pentru a completa formalitățile necesare. Nu există nicio taxă de adopție, iar toți cățeii vin cu toate vaccinurile și documentele necesare.

Daniela Popescu, directorul Adăpostului Public Reșița, spune: „Suntem foarte entuziasmați să organizăm prima noastră expoziție de adopție. Scopul nostru este să găsim cățeilor iubitori și responsabili care să le ofere un cămin fericit și iubirea pe care o merită. Cățeii noștri au trecut prin multe și acum au nevoie de o familie care să le ofere dragoste și grijă.”

Astfel, dacă ești iubitor de animale și ai visat întotdeauna să adopți un cățel, acum este momentul perfect să faci acest pas. Prima expoziție de adopție din Reșița este șansa ta de a aduce bucurie în viața unui prieten blănos și de a-i oferi o viață fericită. Te așteptăm cu brațele deschise în Parcul Tricolorului între 29 septembrie și 1 octombrie. Un cățel adorabil te așteaptă să-i devii prieten pentru totdeauna.