Municipiul Reșița și Județul Caraș-Severin își prezintă oportunitățile imobiliare la EXPO REAL 2023 din Munchen

Municipiul Reșița și Județul Caraș-Severin își prezintă oportunitățile imobiliare la EXPO REAL 2023 din Munchen

Delegația de la Agentia de Dezvoltare Locala Resita (ADLR) s-a aflat miercuri, 4 octombrie 2023, la EXPO REAL 2023, cel mai mare eveniment dedicat industriei imobiliare din Europa, care a avut loc în Munchen. Această prezență la evenimentul de amploare a oferit oportunitatea unică de a întâlni și interacționa cu jucători cheie din industria imobiliară mondială.

În cadrul celor trei zile de eveniment, echipa ADLR va avea întâlniri strategice cu dezvoltatori de proiecte, investitori și finanțatori de top. Scopul acestor întâlniri este de a prezenta oportunitățile imobiliare din Reșița și Caraș-Severin, regiune cu un potențial remarcabil în ceea ce privește dezvoltarea urbană și investițiile imobiliare.

Această prezență la EXPO REAL oferă, de asemenea, oportunitatea de a învăța din experiența altor regiuni și orașe dezvoltate din Europa. Schimbul de idei și expertiză cu reprezentanții altor piețe imobiliare poate contribui semnificativ la dezvoltarea strategiilor de dezvoltare locală.

La acest eveniment de prestigiu, Reșița este reprezentată în cadrul standului Transylvania Evolution, alături de orașe precum Cluj Napoca, Oradea și Baia Mare. Alături de investitori privați autohtoni, echipa ADLR va promova și evidenția oportunitățile unice pe care le oferă această regiune în ceea ce privește dezvoltarea imobiliară și investițiile în domeniu.

Participarea la EXPO REAL reprezintă un demers important pentru consolidarea poziției Reșiței și a Caraș-Severinului pe harta investițiilor imobiliare, contribuind la creșterea atractivității acestor locații pentru dezvoltatori și investitori din întreaga lume.