Search
Close this search box.

Primarul Ioan Popa promovează oportunitățile de investiții din Reșița la conferința bilaterală România-Germania

10 căței adorabili așteaptă să-și găsească căminuri fericite la prima expoziție de adopție din Reșița

În 28 septembrie 2023, primarul Municipiului Reșița, Ioan Popa, a fost la Berlin, alături de o delegație română condusă de ministrul economiei, antreprenoriatului și turismului, pentru a participa la conferința bilaterală organizată de Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană, AHK. Evenimentul reprezintă o oportunitate deosebită pentru promovarea oportunităților de investiții din Reșița și Banatul de Munte în fața unor reprezentanți de top ai companiilor germane și a oficialilor guvernamentali.

Primarul Ioan Popa, aflat în vizită la Berlin, a declarat: „Astăzi sunt la Berlin, împreună cu o delegație română, pentru a participa la această importantă conferință bilaterală organizată de AHK. Acest eveniment îmi oferă ocazia de a prezenta reprezentanților mai multor companii germane de top oportunitățile pe care Reșița și Banatul de Munte le oferă în ceea ce privește investițiile. Suntem deschiși și pregătiți să colaborăm cu investitori în diverse segmente de piață și să dezvoltăm împreună proiecte de succes.

Primarul Popa a subliniat, de asemenea, importanța discuțiilor cu colegii din cadrul Guvernului și al instituțiilor guvernamentale cu privire la proiectele de dezvoltare în desfășurare în Reșița și nevoia de sprijin pentru a duce la bun sfârșit investițiile planificate.

În cadrul conferinței, cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, a transmis un mesaj de suport pentru dezvoltarea relațiilor economice dintre România și Germania, subliniind importanța colaborării și a investițiilor în ambele țări.

Primarul Ioan Popa a încheiat cu un mesaj de mulțumire către AHK Romania pentru invitația la acest eveniment și a reiterat angajamentul său de a promova Reșița ca o destinație atractivă pentru investitori și de a contribui la dezvoltarea economică a municipiului și a întregii regiuni.