5 păcănele de la Novomatic pe care pasionații din România le adoră

5 păcănele de la Novomatic pe care pasionații din România le adoră

Păcănele online sunt cele mai populare jocuri de cazino. Operatorii legali colaborează cu producători de top pentru a le oferi clienților cadrul ideal pentru distracție. Unul dintre cei mai importanți provideri este Novomatic, care a lansat mai multe sloturi adorate de români.

Top 5 păcănele produse de Novomatic au tematici diverse. Diversitatea este cuvântul de ordine și atunci când ne referim la funcțiile speciale. Iată care sunt jocurile în cauză:

Lucky Lady’s Charm

Este jocul perfect pentru superstițioși, întrucât pictogramele sunt o colecție de simboluri ale Norocului: trifoiul cu patru foi, potcoava, buburuza, lăbuța de iepure. Toate acestea sunt simboluri obișnuite. Simbolurile speciale sunt pictograma zeiței, care este Wild, și globul de cristal, care este Scatter. Minim trei simboluri Scatter inițiază o serie de 15 rotiri gratuite în care toate câștigurile sunt înmulțite cu 3.

Dacă pe ecran se opresc numai două globuri de cristal, obții un câștig echivalent cu dublul mizei rotirii. Zeița este cel mai valoros simbol din jocul de bază, urmat de buburuză și de lăbuța de iepure, apoi de trifoi și de moneda de aur.

Sizzling Hot

Este un joc simplu cu fructe și șeptari, care atrage prin volatilitatea scăzută. Sunt numai cinci linii de plată, ceea ce înseamnă că nu există niciun câștig mai mic decât valoarea mizei. De fapt, cu excepția cazului în care combinația câștigătoare este formată doar din două cireșe (când este rambursată miza), toate combinațiile de pictograme cu fructe plătesc minim de 4x miza.

Șeptarul este cel mai valoros simbol din joc, urmat de pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe. Jocul nu are Wild, dar are un Scatter, steluța aurie. O steluță pe fiecare dintre cele cinci coloane generează un câștig de 50 de ori miza.

Book of Ra

Novomatic nu putea să nu abordeze tematica Egiptului Antic, iar „Book of Ra” este unul dintre cele mai apreciate păcănele din această categorie. Un explorator (care este și cel mai valoros simbol din jocul de bază), pleacă în căutarea cărții zeului Ra, un artefact despre care se spune că are puteri miraculoase.

Când această carte se oprește pe grilă în minim trei exemplare, este declanșată funcția specială, care constă în 10 rotiri gratuite în care una dintre pictogramele obișnuite devine simbol special expandabil. Cinci cărți stabilizate pe ecran plătesc de 200 de ori miza. Există și slotul Book of Ra 2, care are detalii grafice îmbunătățite.

Dolphin’s Pearl

Lumea marină este reprezentată în „Dolphin’s Pearl”, un joc cu o grafică bine lucrată, în care peștii, căluții de mare și crabii sunt foarte expresivi. Delfinul prietenos este simbol Wild, substituind orice altă pictogramă cu excepția scoicii cu perlă în mijloc, care este Scatter. Minim trei scoici oprite pe grilă inițiază 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3.

De exemplu, dacă în timpul secvenței de rotiri gratuite pe o linie de plată se opresc cinci crabi, câștigul este de 22,5 lei pentru o miză minimă de 0,09 lei, nu de 7,5 lei, cât ar fi în jocul de bază. Învârtirile gratuite pot fi redeclanșate.

Plenty on Twenty

Este unul dintre cele mai amuzante sloturi de pe internet. Fructele sunt desenate într-un mod original, cu mâini, picioare, ochi mari și zâmbet larg, iar când aduc un câștig sunt atât de fericite încât se dau peste cap. Pe lângă animațiile 3D de pe role, slotul a primit și un număr mare de linii de plată, 20. Această caracteristică te ajută să vezi des manifestările de bucurie ale șeptarilor, pepenilor, clopoțeilor, lămâilor, portocalelor, prunelor și cireșelor.

Jocul are două simboluri speciale: șeptarul este Wild, iar steluța este Scatter și poate aduce cel mai mare câștig, de 500 de ori miza.