7 localități din Caraș-Severin fără curent din cauza condițiilor meteo nefavorabile!

7 localități din Caraș-Severin fără curent din cauza condițiilor meteo nefavorabile!

Din cauza condiţiilor meteo deosebite (cod portocaliu şi galben de ninsori,  viscol în rafale de vânt puternic), au fost afectate reţelele electrice din raza de activitate a societăţii E-Distribuţie Banat.

În data de 15 decembrie, la ora 14.00, în judeţul Caraș Severin erau nealimentate 4 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 7 localităţi (Reșița, Berzovia, Fârliug, Forotic, Doclin, Dognecea, Tarnova).

”Echipele vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor. Intervențiile sunt îngreunate de condiţiile meteo severe şi de circulaţia rutieră dificilă. Colaborăm cu autorităţile locale, cu care păstrăm un contact permanent, şi care sprijină intervenţia echipelor E-Distribuție.”, se arată într-un comunicat al celor de la E-Distribuţie Banat.

Update ora 16:40

În data de 15 decembrie, la ora 16.00, în judeţul Caraș Severin erau nealimentate 5 linii electrice aeriene de medie tensiune parțial, fiind afectate 8 localităţi (Reșița, Berzovia, Fârliug, Forotic, Doclin, Dognecea, Tarnova, Ramna). 

”În teren se află 5 echipe de intervenție ce vor continua să lucreze pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor.”, mai adaugă aceștia.

Related Posts