Search
Close this search box.

Accident rutier grav la Reșița: Un șofer a rămas încarcerat

Accident rutier grav la Reșița: Un șofer a rămas încarcerat

Astăzi, în jurul orei 14:40, pompierii din cadrul Detașamentului Reșița au fost solicitați să intervină la un grav accident rutier petrecut pe Calea Carasebeșului, la kilometrul 8, în municipiul Reșița. În coliziune au fost implicate un camion și o autoutilitară, impactul având consecințe severe.

La fața locului s-au deplasat rapid o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și o ambulanță SAJ. Echipajele de intervenție au acționat prompt pentru a asigura siguranța și pentru a oferi primul ajutor persoanelor implicate.

În urma evenimentului, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat în vehiculul său, fiind necesară intervenția echipajului de descarcerare. După minute bune de efort susținut, pompierii au reușit să-l extragă pe bărbat din fiarele contorsionate ale mașinii.

Din fericire, șoferul a fost găsit în stare de conștiență și a fost predat echipei medicale de la ambulanța SAJ. Cu toate acestea, în mod surprinzător, acesta a refuzat examinarea medicală suplimentară și transportul la spital, preferând să rămână la locul accidentului.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili cauzele care au dus la acest incident grav. Poliția rutieră face apel la șoferi să circule cu prudență și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de tragedii.