Accident tragic pe DN6: Un bărbat și-a pierdut viața după ce autoturismul a lovit un cap de pod în Sadova Veche

Accident tragic pe DN6: Un bărbat și-a pierdut viața după ce autoturismul a lovit un cap de pod în Sadova Veche

O tragedie a avut loc astăzi pe DN6, în localitatea Sadova Veche, unde un autoturism a lovit un cap de pod, rezultând un mort și doi răniți.

La fața locului au intervenit imediat pompierii din Detașamentul Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

În autoturism se aflau trei persoane: un bărbat, o femeie și o fetiță. Din păcate, în urma impactului violent, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a rămas încarcerat în vehicul. Pompierii au intervenit rapid pentru a-l descarcera, însă bărbatul era inconștient și fără semne vitale. Echipajul SMURD a încercat imediat manevrele de resuscitare, dar din păcate, după eforturi susținute, nu au reușit să îl salveze, declarând decesul.

Femeia și fetița au reușit să se evacueze din autoturism singure, dar au fost rănite și au necesitat îngrijiri medicale. Ambele au fost transportate la spital de către ambulanțele SAJ pentru a fi evaluate și pentru a primi investigații suplimentare.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului.

Acest accident tragic ne reamintește încă o dată despre importanța respectării regulilor de circulație și a conducerii prudente. Trebuie să fim mereu atenți la volan, să respectăm viteza legală și să ne asigurăm că atât noi, cât și pasagerii noștri suntem în siguranță.