Bărbat din Ciclova Română arestat preventiv pentru agresiune asupra fiicei sale de 2 ani

fetita plangand, agresata,

Un tragic incident de violență în familie a avut loc în comuna Ciclova Română, unde un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat că și-ar fi agresat fizic fiica de doar 2 ani. Judecătoria Oravița a emis mandatul de arest preventiv în urma incidentului petrecut în seara zilei de 4 ianuarie în locuința familiei.

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Oravița, mama minorei a fost cea care a alertat autoritățile despre agresiunea suferită de copil. Se pare că în acea seară tragică, bărbatul și-ar fi lovit fiica cu palmele peste față. Incidentul a dus la intervenția poliției, iar în urma probatoriului adunat, bărbatul a fost reținut și plasat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul va fi supus cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oravița.

În urma incidentului, minora agresată a fost transportată la spital și rămâne internată alături de mama ei.

Autoritățile au informat și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, care a preluat în îngrijire ceilalți doi minori ai familiei, oferindu-le protecția și suportul necesar într-o astfel de situație dificilă.